myPOS-maksupääte – mobiili luottokorttilukija

UKK

GDPR

  • Mitä on GDPR?

    General Data Protection Regulation (GDPR) on uusi eurooppalainen laki, joka korvaa vuoden 1995 EU: n tietosuojadirektiivin.

    GDPR on suunniteltu yhdenmukaistamaan tietosuojalainsäädäntöä kaikkialla Euroopassa ja tarjoamaan parempaa turvallisuutta ja valvontaa yksityishenkilöille. Sen 99 artikloissa GDRP selittää yksityishenkilöiden oikeudet ja esittää henkilötietojen käsittelyyn osallistuvien organisaatioiden velvollisuudet.

    Euroopan parlamentti ja Eurooppa-neuvosto hyväksyivät asetuksen huhtikuussa 2016 ja se tule voimaan 25. toukokuuta 2018.

    Millaiset ovat GDPR:n vaikutukset?

    GDPR vaikuttaa kaikkiin eurooppalaisiin yrityksiin, jotka keräävät, käsittelevät ja välittävät henkilökohtaisia tietoja. Se soveltuu myös Euroopan ulkopuolisiin yrityksiin, jotka myyvät Euroopan markkinoilla tai toimivat Euroopan talousalueella (ETA).

    Sinulle, yksilönä ja myPOS:n asiakkaana GDPR tarkoittaa, että:

    • Voit saada yksityiskohtaisia tietoja henkilötietojesi keräämisestä ja käsittelystä. Se on saatavilla meidän tietosuojankäytännössä.
    • Sinulla on oikeus pyytää tietojen poistamista tai muuttamista.

    myPOS ja GDPR

    Turvallisuus on meidän tärkeimpiä tavoitteitamme myPOS: ssa. Pyrimme jatkuvasti toteuttamaan mekanismeja ja menettelyjä, jotka takaavat, että asiakkaidemme tiedot ovat meillä turvallisia.

    Lisensoituna sähköisen rahan instutuutiona myPOS käyttää kehittyneimpiä teknologioita ja toteuttaa tarvittavat toimenpiteet sen varmistamiseksi, että käsittelemme asiakastietoja GDPR: n mukaisesti. Käytössämme on myös tietoturvatapoja ja -menettelyjä henkilötietojen suojelemiseksi luvattomalta käytöltä, muokkauksilta, paljastumiselta tai tuhoamiselta.

    GDPR:n mukaisesti olemme päivittäneet tietosuojakäytäntömme dokumentoimaan ja hahmottamaan lähestymistapamme henkilötietojen käsittelyssä ja näiden vaihtoa kolmansien osapuolten kanssa. Voit tarkistaa päivitetyn tietosuojakäytännön koko tekstin tässä.

    Mitä henkilökohtaisia tietoja keräämme?

    1. myPOS-palveluiden toimittamiseen tarvittavat tiedot

    Tämä luokka sisältää tietoja liiketoiminnasta, tulonlähteestä, verotustilasta, maksutapahtumista jne. sekä henkilökohtaiset tiedot, joita keräämme verkkosivustollamme ja videon tunnistamiskeskustelussa.

    1. Tiedot, joita kerätään asiakkaan suostumuksella

    Asiakkaamme voivat halutessaan tarjota osoitekirjan yhteystiedot ja muut tiedot, joita tarvitaan osallistumiseen kyselyihin tai kampanjoihin.

    1. Tietoja, joita keräämämme, jos asiakas käyttää myPOS-palveluita

    myPOS käyttää evästeitä ja muita tekniikoita keräämään tietoja, joita tarvitaan asiakkaidemme erinomaisen käyttäjäkokemuksen varmistamiseksi.

    Käytämme henkilökohtaisia tietojasi vain myPOS-palveluiden tarjoamiseen ja parantamiseen sekä korkeimman turvallisuuden ja suojan takaamiseksi asiakkaillemme.

    Kuinka saat liiketoimintasi valmiiksi GDPR:lle?

    Jos et vielä tiedä, mistä aloittaisit valmistautumisen GDPR:ään, tutustu näihin yksinkertaisiin vinkkeihin.

    • Määritä, onko yrityksesi tietojenkäsittelijä tai rekisterinpitäjä (tai molemmat).

    On olemassa eri vaatimukset ja velvoitteet riippuen siitä, missä luokassa olet. Opi lisää Euroopan komission verkkosivuilla.

    • Suorita datakartoitustyö paljastaaksesi, miten henkilötietoja tallennetaan ja käsitellään.

    Ensin sinun on tutkittava, miten keräät, käsittelet ja tallennat asiakkaan tietoja. Toiseksi, sinun on varmistettava, että käytössä olevat prosessit ja menettelyt ovat GDPR-vaatimusten mukaisia. Tee tarvittaessa muutoksia.

    • Pyydä lupaa henkilökohtaisten tietojen keräämiseen

    Sinun on hankittava asiakkailta nimenomainen suostumus ja selvitettävä, miten tietoja käytetään, kun pyydät kyseistä suostumusta.

    • Tarkastele tietosuojakäytäntöäsi ja muut dokumentaatiot

    Luo tiivis yhteistyö lakitiimisi kanssa ja päivitä kaikki asiakirjat niin, että ne heijastavat lähestymistapaa suhteessa GDPR:hen ja henkilökohtaisten tietojen käsittelyyn.

    Haluatko oppia lisää GDPR:stä? Löydät täydellisen GDPR:n lakitekstin tässä.

    Oliko tästä artikkelista hyötyä?

    Kiitos palautteestasi!

    Kiitos palautteestasi!

    Lähetä meille palautetta