FAQ

  • Sikkerhed & Fortrolighed

    Deaktivering af TLS 1.0 og TLS 1.1 sikkerhedsprotokoller

    Hvad er TLS?

    TLS står for Transfer Layer Security. Dette er en kryptografisk protokol, der sikrer kommunikationssikkerhed mellem forskellige servere/applikationer/systemer, der kommunikerer med hinanden over internettet. TLS er efterfølgeren til Secure Sockets Layer (SSL).

    Hvad sker der efter den 30. marts 2018?

    I henhold til PCI Data Security Standard (PCI DSS) til beskyttelse af betalingsdata, er de tidlige versioner af TLS mere sårbare over for sikkerhedsbrud og kan ikke længere bruges som sikkerhedskontrol.

    Som licenseret betalingsudbyder opretholder myPOS de højeste sikkerhedsstandarder og overholder alle opdateringer af PCI DSS. Derfor og under de nye krav, understøtter vores systemer ikke TLS 1.1 og TLS 1.0-protokoller efter 30. marts 2018.

    Hvordan påvirker dette mig?

    Hvis din browser eller din e-handelswebsite fungerer med TLS 1.0 eller TLS 1.1 sikkerhedsprotokoller, vil du og dine kunder ikke kunne få adgang til myPOS systemet via denne browser.

    Hvad skal jeg gøre?

    Kontroller venligst den version af den webbrowser, du i øjeblikket bruger. Nedenfor finder du en liste over alle webbrowsere, der er fuldt kompatible med TLS 1.2 eller derover. Hvis du ikke kan finde din browser på denne liste, skal du opgradere til en nyere version.


    Google Chrome
    Version 33-37 og derover Windows 7 og nyere (8.*, 10)
    Android 4.1 og nyere
    ( 4.2, 4.4, 5.*, 6.*, 7.*) iOS 9.0 og derover Linux

    Google Android OS browser
    N/A Android 5.1 og nyere

    Mozilla Firefox
    Version 34 og derover Android 4.0.3 og derover
    ( 4.1, 4.2, 4.4, 5.*, 6.*, 7.*)
    iOS 9.0 og nyere Linux

    Microsoft Internet Explorer
    Version 11 Windows 7 Windows 8.*
    Windows Server 2008 R2
    Windows Server 2012 R2

    Internet Explorer Mobil
    Version 11 Windows Phone 8.1

    Microsoft Edge
    Version 11 og derover Windows 10

    Microsoft Edge Mobil
    Version 13 og derover Windows 10 Mobile v1511 og derover

    Opera Browser
    Version 27 og nyere Windows 7 og derover (8.*, 10)
    Android 4.0 og nyere
    (4,1, 4.2, 4.4, 5.*, 6.*, 7.*) iOS 9.0 og nyere Linux

    Apple Safari
    Version 7 og 9
    Version 8 og derover (9 and 10)
    Version 10 og derover (11)
    OS X 10.9
    OS X 10.10 og OS X 10.11
    macOS 10.12 og macOS 10.13

    Apple Safari Mobile
    Version 7 og derover iOS 7 og derover

    Hvornår myPOS deaktiveres TLS 1.0 og TLS 1.1?

    Det vil ske den 30. marts 2018. Efter denne dato understøtter vores systemer ikke længere TLS 1.0 og TLS 1.1-krypteringsprotokoller.

    GateKeeper

    Nogle handlinger på myPOS kontoen kræver en godkendelseskode, hvilket myPOS leverer ved en tekstbesked til det mobilnummer, der er knyttet til kontoen. Dette er en godkendelsesmetode, der kræves for at bekræfte legitimiteten af den forsøgte handling på kontoen. GateKeeper er simpelt sagt alternativet til denne metode.

    Når GateKeeper godkendelsesmetoden er aktiveret og appen er opsat, modtager forhandleren en engangs 6-cifret kode. Denne kode sammen med myPOS brugernavn og adgangskode bruges til at logge ind på myPOS kontoen. Derefter generer GateKeeper appen en godkendelseskode til hver myPOS handling, der påkræver en. Denne godkendelseskode er kun gyldig i et minut.

    Appen kan bruges til flere konti og er tilgængelig til enheder med iOS- og Android-driftssystemer. GateKeeper kræver ikke en internetforbindelse eller en mobiltjeneste.

    GateKeeper kan aktiveres fra myPOS kontoen. Gå til fanen Profil, vælg derefter Godkendelse og følg instruktionerne.

    Såfremt forhandleren gerne vil skifte tilbage til godkendelse af SMS-meddelelse, kan dette udføres direkte fra myPOS kontoen. Hvis forhandleren mister sin telefon, skal han/hun straks kontakte kundesupport-teamet.

    Yderligere information om GateKeeper kan findes her.

    Generel information om sikkerhed og fortrolighed

    myPOS er behørigt registreret som administrator af personoplysninger hos Kommissionen for beskyttelse af personoplysninger under nummer 0050022, hvor alle kundedata indsamles, overføres og vedligeholdes i overensstemmelse med de principper, der er indarbejdet i EF-direktiv 95/46 om beskyttelse af personoplysninger og med data Beskyttelseslov, 2002 af Bulgariens love (og enhver ændring deraf). Personoplysningerne om klienten, der leveres af klienten, såvel som af tredjepart som statslige og internationale myndigheder, der har kompetence til at forebygge svig, bevares i elektronisk form på servere, samles i specielt designet præmisser klasse A med det højeste niveau af kommunikationsdækning, sikkerhed og kontrol for adgang.

    For at åbne, vedligeholde, bruge og lukke E-pengekontoen og betalingsinstrumenter, der er knyttet til kontoen og for at bruge tjenesten leveret af myPOS, skal klienten levere:

    • Fornavn og efternavn
    • Fødselsdato
    • Fødested
    • Email-adresse
    • Nationalitet
    • Registreret adresse
    • Mobiltelefonnummer
    • Identifikationsdokument
    • Type identifikationsdokument
    • Udstedelsesdato
    • ID nummer
    • Udstedende myndighed
    • eller andre detaljer, som måtte blive anmodet om

    Endvidere kan klienten med henblik på finansiering af kundens konto, vælge at give oplysninger om sit kreditkort, betalingskort eller andet betalingsinstrument. myPOS kan generere og sende verifikationskoder til klientens mobiltelefonnummeret, såvel som at bede kunden om at indtaste dem som en bekræftelse af visse handlinger. Denne krævede information er nødvendig for myPOS at behandle transaktioner, udstede nye adgangskoder (hvis relevant) i tilfælde af, at klienten glemmer eller mister sin adgangskode, for at beskytte klienten myPOS eller andre myPOS kunder mod identitetstyveri, kreditkortsvindel samt med hensyn til at kontakte klienten, hvis behovet opstår i forbindelse af administration af kundens konto.

    Derudover skal alle de oplysninger, fotos og kopier, der overføres til myPOS gennem klienten i video-identifikationschatten, betragtes som personlige oplysninger i henhold til den gældende lovgivning og skal behandles i overensstemmelse med reglerne i denne fortrolighedspolitik. Alle personlige oplysninger skal registreres og opbevares på sikret Microsoft-cloud space og på vores cloud-sikrede servere, og skal behandles i overensstemmelse med gældende AML/FT- og persondatabeskyttelseslove.

    Læs mere om politikkerne myPOS her.

    Var denne artikel nyttig?

    Tak for din feedback!

    Tak for din feedback!

    Send os din feedback

Kontakt os

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at optimere vores hjemmeside og levere målrettede oplysninger til besøgende på hjemmesiden. Læs mere

Alternativt kan du bestyre dine cookies .

2-3