FAQ

Flere brugere - styring og identifikation FAQ

  • Jeg vil gerne tilføje brugere til min konto, så de kan benytte den. Er det muligt?

    Ja, forhandlere kan tilkoble flere brugere til deres konto og give dem forskellige rettigheder. Dette gøres via Team-fanen, som kan findes fra profil-ikonet øverst til højre på din myPOS-konto. Derfra kan du administrere alle brugere med kontoadgang og redigere deres rettigheder, når det er nødvendigt.


    Jeg vil tilføje en ny bruger. Hvilke oplysninger er nødvendige?

    • Udfyld den nye brugers loginoplysninger
    • Indtast deres personlige oplysninger
    • Vælg kontorettigheder

    Der sendes en sms med en bekræftelseskode eller en push-meddelelse til kontoejerens telefon for at afslutte processen.

    Hvis brugeren allerede findes på myPOS-platformen, er ejeren ikke forpligtet til at indtaste brugerens personlige oplysninger - den eksisterende brugers profil vil blive tilknyttet, når brugerens e-mail-adresse indtastes.


    Hvad er forskellen på blokerede og slettede brugere?

    Blokering af en brugers adgang er en mulighed, som sælgeren kan bruge til midlertidigt at nægte en bruger de rettigheder, de har fået, og for at forhindre dem i at anvende kontoen. Indtil brugeren er afblokeret, vises denne under Blokerede brugere. Forhandleren kan på et senere tidspunkt beslutte at omstøde handlingen eller slette brugeren helt.

    Fjernelse af kontoadgang er permanent og kan ikke ændres tilbage. Hvis en bruger allerede er slettet, skal denne tilføjes igen som en ny bruger.


    Skal der identificeres yderligere brugere på min konto?

    Ja. myPOS er juridisk forpligtede til at kunne bekræfte identiteten på alle brugere, som bruger myPOS-platformen. I henhold til EU’s fjerde direktiv om hvidvask skal alle virksomheder, der udbyder finansielle tjenester bekræfte identiteten på alle tredjeparter. Derfor forventes alle ekstra brugere at skulle gennemgå en identifikationsproces.


    Hvad omfatter identifikationsprocessen?

    Så snart kontoejeren har givet en anden bruger adgang til deres myPOS-konto:

    1. Brugeren får tilsendt en bekræftelses-e-mail, hvor de bliver bedt om at downloade og installere myPOS-appen på en smartphone og derefter udfylde identifikationen.
    2. Ved login til appen skal brugeren bekræfte sine personlige oplysninger.
    3. Han/hun vil derefter blive bedt om at indsende:
      • Et billede fra et gyldige ID-dokument - nationalt ID-kort eller internationalt pas accepteres;
      • Adressebevis (hvis ID-kortet ikke omfatter adressen). Kontroller, hvilke dokumenter der accepteres som adressebevis her;
      • Tag en selfie.
    4. Når brugeren har leveret alle de nødvendige dokumenter gennemføres en standardkontrol for at bekræfte oplysningernes gyldighed.
    5. Så snart brugeren er identificeret, fjernes begrænsningerne, og de får fuld adgang i henhold til de givne brugerrettigheder.

    Hvad sker der, hvis brugeren ikke gennemfører identifikationsprocessen?

    Brugeren vil kunne logge ind og gennemse kontoen, men er begrænset fra at foretage betalingshandlinger, indtil identifikationen er afsluttet.


    Jeg har flere kontobrugere, jeg tidligere har tilføjet, og som ikke blev identificeret. Skal de også gennemføre identifikationsprocessen?

    Ja. Dette gælder alle brugere med adgang til betalinger. Hvis du tidligere har tilføjet en bruger, som har brugt din konto, vil denne have begrænset adgang indtil identifikationsprocessen er afsluttet. Brugeren får oplysninger om dette, når han/hun logger ind på myPOS-kontoen.

    Var denne artikel nyttig?

    Tak for din feedback!

    Tak for din feedback!

    Send os din feedback

Kontakt os
Cookie

Indstil dine cookiepræferencer

2-3